Dave in the Podcast featuring Thomas Episode 20 “Besiktnings Special eller Dist? Vaddå dist?”

May 5, 2017

Lyckliga dagar då både Dave in the och Featuring lyckades få sina hojar besiktade i ett svep! Så otroligt legalt det blev! Tack Linkan för att Du följde med!

Orättvist att bara gitarrer och andra rockiga instrument får distas hela tiden och inte det talade ordet! Det ändrar vi på fett idag,.lite lätt dist i början på showen men vafan. 

Tillbaka till besiktningslyckan! Grabbarna puttrade omkring i storstan i solsken och värme och klagade över erektionerna i brallan som hindrade vänstersväng,.farligt men härligt!

Hög-techno pod-dag jävlar idag då både Hugo, Rille OCH Mormor ringer in och bidrar!

Rock. Sanning eller Bullshit handlade om olika fel och skit som kan (eller inte alls kan) ge 2:or eller även 3:or i en kontrollbesiktning. Featuring gissar (Dave, med) och medans vi underhålls så lär vi oss mycket om besiktnings-grejor!

Knullbjörn dyker upp som ett herpes-sår på läppen,.Featuring schappar till toan medan Dave tar emot bjässen i studion. Han var rätt chill idag tyckte vi! Gose-djur,.mestadels djur.

Loa Reed! Walk a Side! Lyssna, njut och betala.

I filmen Viva Las Besiktas försöker Elvis få sin rosa caddilac godkänd men det skiter sig,.Vad Gör Elvis. Featuring tävlar!

Kiruna-kändisarna Stig Strand och Börje Salming lämnar ännu en intressant Ren Rapport. Babben Larsson saknas idag.

Folk är allt bra benga tycker vi! Hör hur de bär sig åt på hotellen runt om i världen. FunFacts levererar Featuring som ett jehu.

Ååååååå DÄR tog podden slut. Mjölk.

 

00:0000:00

Facebook Comments: